Bo i lyst nybyggeri i grønne omgivelser – midt i byen

Teglbyen er beliggende i det skønne område mellem A.C Meyers Vænge og Scandiagade, som emmer af liv og intensitet. Tværs gennem byggeriet løber ’Den Grønne Kile’, som føres videre ud til havnen, og som giver området et naturligt præg. Netop det naturlige er i højsædet, da bebyggelsen bindes sammen af et grønt, varieret landskab. Her er en hjemlig stemning, som skyldes al den grønne beplantning, med både buske, træer og grønne plæner.

Teglbyen giver liv i gaderne, men privatliv i boligerne. Der bliver anlagt en offentlig færdselszone til cyklister og fodgængere, samt kantzoner, som f.eks. terrasser, som kombineret med caféer og indkøbsmuligheder sikrer et attraktivt byliv.

Hvad end du elsker at bade om sommeren eller vinteren, er der også rig mulighed for dette i Teglværkshavnen, hvor både Havnebadet Sluseholmen og Badekompagniet Sluseholmen holder til.

Der forefindes desuden både skoler og daginstitutioner i området. Skolen i Sydhavnen, den nye, tre-sporede folkeskole ligger tæt på Teglbyen. Skolen har en maritim og naturfaglig profil, hvor bl.a. kanalen og vandkanten bruges i den daglige undervisning og der findes ligeledes adskillige daginstitutioner i kort afstand boligerne.

Parkering og transport:

Bilen kan mod betaling parkeres i P-huset under overdækning. Det samme kan cykler, som også kan stilles rundt i området langs boliger og indgange.

Tager du den offentlige transport fra Sydhavn Station, som blot er 400 meter væk, kan du komme ind til Københavns Hovedbanegård på blot fem minutter med S-togslinjerne A og E. Buslinjerne 3A, 4A, 10, 14 og 34 befinder sig alle inden for et par hundrede meter.

Logistikken herfra er god – på blot 10 minutter, kan du være i lufthavnen, Rådhuspladsen kan nås indenfor et kvarter og fisketorvet på bare 6 min. Derudover befinder Ring 2 sig 100 meter fra adressen og metrostation i området er på vej.

Teglbyen giver rig mulighed for alverdens udfoldelser i det fri – samtidigt med at du bor midt i byen.

Teglbyen er placeret, så du får det bedste af to verdener. Det blå vand med de åbne vidder – og den indre bys liv og puls

Velkommen til Københavns nye, grønne bydel.

Se Boligoversigt og priser →

Vil du vide mere - eller have personlig fremvisning?

Kontakt vores mæglere på telefon 33 30 78 00 eller e-mail 118@edc.dk.

Mathias BroholmSalg og udlejning